Team Elshof

Ahmet Galeli

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / Leermeester / Eigenaar

Sinds 2013 werkzaam bij Elshof. Ahmet, door zijn collega’s ook wel Ali of Aggie genoemd, is per oktober 2013 mede-eigenaar van Elshof. Hoewel hij warmloopt voor ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit, is het de afwisseling waar hij het meeste plezier aan beleeft. Ahmet hecht veel waarde aan de menselijke factor in het ondernemerschap. Dit uit zich in zijn sterke service, respectvolle houding en een aanstekelijke, vriendelijke glimlach!

elshof

Gijs v/d Gouw

1ste Autotechnicus / Chef werkplaats

Sinds 2014 werkzaam bij Elshof. Gijs steekt graag zijn handen uit de mouwen. Zijn flexibele houding gebruikt hij in zijn vrije tijd door zoveel mogelijk ballen uit het doel te houden. Onder werktijd scoort Gijs met zijn behulpzaamheid. Zijn buitengewone passie voor pk-geweld steekt hij bovendien niet onder stoelen of banken. Dus met name als het om het onderhouden of repareren van snelle auto’s gaat, zet Gijs gewillig de hoogste versnelling in!

elshof

Hans Hendriks

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Sinds 2014 werkzaam bij Elshof. Hans is van alle markten thuis; sportief gezien, in privésferen én op de werkvloer. Een echte familieman met een voorliefde voor voetbal en een geweldige passie voor zijn grootste hobby: auto’s. Voor Hans is een dag zonder technische storingen als een dag niet geleefd. Zijn gedrevenheid neemt onbegrensde waarden aan. Hans is een vakidioot pur sang; hij laat geen (technische) vraag onbeantwoord!

elshof

Jeroen Stein

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

sinds 2015 werkzaam bij Elshof. Jeroen is pas tevreden als zijn klanten dat ook zijn. Met uiterste precisie en zorgzaamheid controleert en repareert hij auto’s op alle mogelijke fronten. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. In zijn vrije uurtjes traint Jeroen zijn nauwkeurige ‘zoekantennes’ door middel van geocaching. Daarnaast trekt hij er regelmatig op uit met zijn fiets. Jeroen laat geen stukje terrein onbenut!

elshof

Jeroen Pasman

1ste autotechnicus

Automonteur, sinds 2016 werkzaam bij Elshof. Oud-klasgenoten noemen hem ook wel ‘pino’, vanwege zijn lengte. Daarmee doen ze Jeroen duidelijk tekort. Het autohart van deze meelevende, harde werker gaat sneller kloppen wanneer hij zich buigt over brullende motoren. Maar het vrolijkst wordt hij nog van gelukkige klanten. En slooft Jeroen zich niet uit op zijn werk of in de sportschool, dan zet hij wat graag zijn tanden in lekker eten. Geef hem eens ongelijk!

elshof

Tycho Muller

Reconditioneerder

Sinds 2015 werkzaam bij Elshof. Tycho alias ‘de tijger’ geeft net dat beetje extra glans aan de werkplaats. De ijverige schoonmaakmanie gaat als een beest tekeer wanneer hij een reinigingsmiddel in handen krijgt. Dankzij Tycho wordt elk spoortje op de apparatuur vakkundig verwijderd. Na zijn komst is er geen vuiltje meer aan de vloer. Buiten werktijd pingelt Tycho graag op zijn gitaar, maar de sound van een mooie auto klinkt hem pas écht als muziek in de oren

elshof

Wesley Spijkerman

1ste autotechnicus / Apk keurmeester / diagnose specialist

Sinds eind 2017 werkzaam bij Elshof. Wesley slaat de spijker op zijn kop als het om klanttevredenheid gaat. Behalve dat hij alles van (voornamelijk Franse) auto’s weet, zet hij zich voor iedere klus vol gas in. Bovendien gaat het benzine harder door zijn aderen stromen wanneer Wesley kennis opdoet van nieuwe technologische systemen. Een beroep doen op collega Ahmed doet ‘de spijker’ het liefst op het voetbalveld.

elshof

Gijs Honders

Technische ondersteuning / Duizendpoot / Catering

Ruben Elshof

1ste autotechnicus / Eigenaar

Ruben is een geboren ondernemer. Als oprichter en eigenaar van Elshof, voert hij met veel bezieling de dagelijkse leiding over zijn team. Zijn perfectionisme en structuur kent geen grenzen. Ruben is op zijn best als alles volgens planning verloopt. Intern, maar ook daarbuiten, wanneer zijn marketingacties leiden tot de gewenste resultaten. Tijd voor hobby’s als skiën, hardlopen en fietsen is er misschien minder dan hij zou willen. Maar hij haalt veel energie uit een goed lopende onderneming. “Daar doen we het voor!”

elshof

elshof